Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Slatiňany – Měli úspěšnou firmu na oblečení, ale bydleli jen dvacet kilometrů od vybombardovaného Kyjeva. Jejich domov, na  který měli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Oslovili jsme starostu Františka Pilného (ANO 2011) s žádostí o aktuální informace, jak se město plánuje postarat o ukrajinské uprchlíky...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Potkáváme se s nimi na ulici, v MHD, v obchodě. Někteří si mezi nimi dokonce našli nové přátele. V Chrudimi se podle všech námi získaných...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Chrudim – Rada města Chrudim se domluvila, jakým způsobem bude nově fungovat ubytovna pro uprchlíky od ledna 2024. Systém vyplácení příspěvků od...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 hodiny
Pardubický kraj – Pardubický kraj dlouhodobě spolupracuje se Zakarpatskou oblastí na Ukrajině. Krajští zastupitelé se tam předevčírem vydali na...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – Bude se přispívat na provoz ubytovny na Všehrdově náměstí pro ty ukrajinské uprchlíky, kterým už nově nebude hrazeno ubytování ze...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – Město Chrudim bude od pátku vlastnit podle vyjádření místostarosty Zdeňka Koláře (ANO 2011) novou nemovitost. Ta ale hrozí, že se...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch nedoporučuje, aby město Chrudim převzalo od Policie ČR budovu na Všehrdově náměstí. Místo toho...Celý článek »