Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Heřmanův Městec – Zveme Vás na filmový festival Expediční kamera, který od roku 2009 přináší nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy z mezinárodní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim a okolí: Kina začala promítat, otevřela se muzea. Návštěvníci musí mít při vstupu, pohybu a pobytu v prostorech zakrytý nos i ústa rouškou či...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Heřmanův Městec – Výprava Jindřicha Böhma za domorodci kmene Waorani do amazonské džungle v Ekvádoru přináší poznatky o mizejícím světě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Heřmanův Městec - Ve čtvrtek 18. července v 18 hodin začíná v místním kině přednáška s výjimečným setkáním s mayskými stařešiny a aztéckým...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Heřmanův Městec - Ve čtvrtek 25. ledna se můžete v Městském kině účastnit cestovatelského večera o zemi plné protikladů, kde se mísí extrémní...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Heřmanův Městec - Vzhledem k téměř čtyřměsíčním prázdninám chrudimského Městského kina mají příznivci kinematografie možnost využívat filmový...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Heřmanův Městec - Nejnovější fotograficko-filmová projekce manželů Motani z jejich cesty napříč severním Thajskem je na programu Kina Mír ve čtvrtek...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Heřmanův Městec - Městské kino se těší stále větší přízni diváků. Neděle 26. ledna je důkazem pestré programové nabídky. V 17 hodin začíná totiž...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Heřmanův Městec - Ve čtvrtek 23. ledna se zaplní sál v místním kině příznivci cestovatelských přednášek. Od 18 hodin začíná virtuální výprava...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Heřmanův Městec - Další z cestovatelských večerů je pořádán v sále kina v pátek 15. listopadu v 18 hodin. S Kateřinou a Milošem Motani...Celý článek »