Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Pardubice/Stéblová – Dvoukolejná vysokorychlostní trať povede do dvou let konečně ze zastávky Pardubice-Rosice nad Labem do Stéblové. Před...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Většina obyvatel města má v živé paměti situaci, která nastala v okamžiku, kdy probíhala modernizace místního vlakového nádraží. Lokálky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Revitalizace trati, která spojuje město s Pardubicemi a Hlinskem, postupuje a spolu s ní postupují i výluky. V současnosti...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Stéblová - V sobotu po 21. hodině vyráželi do uvedené obce na Pardubicku profesionální hasiči z Pardubic a další dobrovolné jednotky z...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Stéblová - Krátce po půlnoci dorazila na krajské operační a informační středisko pardubických hasičů zpráva o tom, že zde hoří skládka odpadu.Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Stéblová - K srnce, která skončila zhruba ve dvouapůlmetrové skruži v této obci na Pardubicku, vyjížděli v úterý 1. října v 11.25 hodin pardubičtí...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Pardubice/Kostěnice - V úterý odpoledne byl několik hodin uzavřen hlavní železniční koridor z Prahy na Moravu. Důvodem bylo spadlé trakční vedení...Celý článek »