Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – O připravované výstavbě nového terminálu veřejné dopravy již bylo napsáno mnoho. Přesto si někteří Chrudimáci myslí, že v rámci této akce...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - O „zábavu“ mají opět postaráno obyvatelé lokality, která těsně sousedí s místním vlakovým nádražím. Poté, co jim nedala spát oslňující...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Pardubice - O účast na filmovém festivalu v Karlových Varech zřejmě usilovala 19letá žena, která se objevila na zdejším vlakovém nádraží....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Večer oznámil operační pracovník Městské policie Chrudim hlídce republikové policie, že na zdejším vlakovém nádraží leží na zemi bezvládně...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim -  Namol opilý mladý muž volal krátce před 22. hodinou policistům ze zdejšího vlakového nádraží, že si chce něco udělat. Do telefonu...Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Chrudim - Policisté zdejšího obvodního oddělení se zabývají krádeží kola, které zmizelo z místního vlakového nádraží. Zloděj se policii přiznal...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - V pondělí po 20. hodině si strážníkům stěžoval muž, který měl být krátce před tím údajně zbit pravděpodobně nějakým Romem. K ...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Pardubice - Prostřednictvím linky 156 bylo přijato operačním městské policie oznámení o muži, který v opilosti spadl před vlakovým nádražím z...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Pardubice - Ve večerních hodinách přijalo operační středisko městské policie oznámení o namol opilém muži, který seděl na parkovišti u vlakového...Celý článek »