Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim/Prachovice - Chrudimští policisté pátrají po pohřešované 15leté dívce z Prachovic. Obracejí se na širokou veřejnost se žádostí o pomoc....Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Pardubice/Přestavlky – Po problémové dívce, která se tento rok vydala neznámo kam už potřetí, opět pátrá policie. Tentokrát chybí přesný popis jejího...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubice-Ohrazenice/Přestavlky – Kam se opět poděla dívka, která se před týdnem sice vrátila domů, ale už je opět od včerejšího večera nezvěstná?...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudimsko – Od 11. prosince policisté na Chrudimsku pátrají po pohřešované šestnáctileté dívce. Kromě ní je vyhlášeno pátrání od konce října i po...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice/Hradec Králové - Policie bezúspěšně pátrá už od ledna 2012 po 46letém muži z Pardubic, kterého aktuálně podezřívá z násilné...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Pardubice - Strážníci hledali sedmnáctiletou dívku, která se nevrátila z vycházky na internát na Dukle. Nalezli ji až před půlnocí v nočním...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - Policejní zásahová jednotka z Hradce Králové spolu s kriminalisty zadržela na Mělnicku na základě celostátního pátrání a předběžného...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim - Neuplynul ani týden a na Chrudimsku došlo k další, v pořadí už čtvrté krádeži zaparkovaného osobního auta. Tentokrát zmizela...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Chrudim - Policie ČR vyhlásila celostátní pátrání po osobním automobilu Škoda Octavia Combi, který ukradl někdo neznámý v úterý v době od sedmi ráno...Celý článek »
vydáno před 12 let 13 týdnů
Hlinsko - V noci na pondělí byla ve městě, pokaždé v jiné lokalitě, ukradena dvě zaparkovaná osobní auta. Hlinečtí policisté o tom přijali ...Celý článek »