Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 dny 1 hodina
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Veřejný prostor na Masarykově náměstí i na kruhovém objezdu na Bídě dostává po roce opět zabrat. Uzavírka tu platí od 24. července do...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Hospodářský výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR navštívil z podnětu poslance a městského zastupitele Davida Kasala (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Chrudim - Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) potvrdilo, že se do města bude s definitivní platností sjíždět z obchvatu v Dašické ulici pod horkovodní...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 22 hodiny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – Kvůli bourání a stavbě nového mostu by se mohla přesunout většina dálkové a mezistátní dopravy včetně nadrozměrných nákladů do...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »