Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Odtah autovraků, na které jsme upozorňovali, již proběhl, ale bez dodatečné kontroly. Technické služby Chrudim lokalitu podle...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Chrudim – Mrazivé dny přilákají k vašim domovům větší množství ptactva. Tento víkend od 5. do 7. ledna 2024 se má každý možnost zapojit do...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 2 dny
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Znění nové odpadové vyhlášky vyvolává u některých občanů rozladěnost. Jeden poplatník může v Chrudimi od nového roku platit až čtyři tisíce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim doporučuje zastupitelstvu schválit snížení finančního příspěvku města na provoz Centra sociálních služeb a pomoci,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Od pondělí probíhala vyjednávání. Na další spolupráci v novém volebním období 2022–2026 se dohodli lídři hnutí ANO 2011, Chrudimáci a...Celý článek »