Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 18 týdnů
Rosice nad Labem - V noci na pátek vykolejila kvůli špatnému stavu trati u zdejší železniční zastávky přední náprava lokomotivy osobního vlaku....Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Pardubice - Výluka na frekventované železniční trati z Hradce Králové do Pardubic potrvá od pondělí 14. listopadu do následujícího úterý, vždy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Pardubický kraj – Od 13. prosince se nemění jenom jízdní řády po celé Evropě, ale na lince R14 z Pardubic do Liberce a Ústí nad Labem také...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Hradec Králové/Pardubice – Zní to jako šílený nápad ze vzdálené budoucnosti, ale systém sdílených aut už v České republice funguje několik let. Jen v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 dnů
Pardubický kraj – V Pardubickém kraji platí od 23. března 2020 v souvislosti s nouzovým stavem v ČR omezení provozu vlaků na...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Pardubice - Prosinec letošního roku je pro železniční dopravu v Pardubickém kraji přelomový. Kromě Českých drah bude totiž příštích deset let...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Jako pověstní tažní ptáci se čas od času vrací dotazy, které připomínají místním politiků a úředníkům, že ne všichni voliči disponují...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Přestože České dráhy ústy pracovníka Správy železniční dopravní cesty Karla Kohouta slibovaly už před měsícem omezit svícení reflektory na...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Přestože už auta po železničním přejezdu v ulici Obce Ležáků projíždějí bez omezení a občas se tady objeví i vlak, uzavírka trati prozatím...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Práce na rekonstrukci želeniční trati spojující Chrudim se Slatiňany a Ždírcem nad Doubravou nejsou ještě zdaleka u konce. V těchto dnech...Celý článek »