Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 3 dny
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – S tím, že se zastávka na Podhůře po dokončení řízení na Ministerstvu kultury ČR prohlásí za kulturní památku, už počítá i projekt na její...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 dny
Chrudim – Cyril Luhan, syn stejnojmenného významného chrudimského stavitele, byl osloven, aby se podílel na výstavě, která se příští rok otevře v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim –  Zatímco okolnosti vzniku nové zastávky v Malecké ulici jsou, na rozdíl od její podoby, a nyní už i architekta, zatím...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudim – Tak dlouho se Městskému parku v Chrudimi nedostává patřičné pozornosti, jakou by si i vzhledem ke snaze o prohlášení za kulturní památku...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 5 dnů
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Po letech se podařilo spolku Discgolf Chrudim umístit za vlastní peníze s dobrovolným přispěním široké veřejnosti v Městském parku koše na...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město se chlubí nově opravenou čekárnou, na problémy, které se brzy ukázaly, ale upozorňují místní občané. Pozorný čtenář si povšimne...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Zástupci Pardubického kraje se přijedou na konci července podívat, v jakém stavu je budova u Městského parku. Spekuluje se totiž o tom, že...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 5 dnů
Chrudim – Po čtyřletém váhání v našem městě konečně schválili záměr na vybudování discgolfového hřiště v Městském parku. To je dobrá zpráva...Celý článek »