Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 44 týdny 14 hodin
Pardubice – Tento víkend patří v Automatických mlýnech Gočárově galerii a vstup je zdarma. Celý areál se má veřejnosti zpřístupnit 23. září.  Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – V areálu bývalých automatických mlýnů vznikne do roku 2023 kulturně  vzdělávací centrum. Dodavatelem se stala ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Pardubice – Začátek proměny Gočárových mlýnů se přiblížil. Radní Pardubického kraje dnes na svém jednání zahájili zadávací řízení veřejné...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Pardubice – Východočeská galerie připravila v Domě U Jonáše výstavu Zdenka Seydla, českého ilustrátora pro nejmenší i dospělé čtenáře. Díla jsou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Pardubice – Východočeská galerie v Pardubicích se může pyšnit mimořádnou sbírkou grafických listů Bohuslava Reynka (1892–1971). Život básníka,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubice – Areál mlýnů má tři vlastníky, dnes se začíná s rekonstrukcí části, kterou vlastní od roku 2016 manželé Smetanovi. Při rekonstrukci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Pardubice – Východočeské muzeum zahájilo výstavu o parforsních honech. Expozice velkoformátových tisků bude volně přístupná v zámecké Open air...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Pardubice – Zatímco se na první pohled ve Winternitzových mlýnech dosud nic neděje, probíhají velmi intenzivní přípravné práce na jejich...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Pardubice – Zastupitelé Pardubického kraje odsouhlasili 17. dubna letošního roku odkoupení hlavní budovy Winternitzových automatických mlýnů pro...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Pardubice - Letní výstava v prostorách pardubického zámku je věnována jednomu z výrazných jmen českého výtvarného umění 20. století, malíři Emilu...Celý článek »