Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Nejnovější vládní omezení, která vstoupila v pondělí 1. března v platnost, atakují podle některých další metu stupidity, absurdity a...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Lidé mají na zaplacení daně z nemovitosti už jen několik dní, a to i kvůli chybě finančních úřadů, které rozeslaly majitelům nemovitostí složenky s...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Pardubice - Aktivista Miloš Cach si za nápisy na chodnících, kterými se snažil vyjádřit své protipolitické názory, od soudu odnesl čtyřměsíční trest...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Daň z nemovitosti, kterou loni radnice zvýšila o celých sto procent, se letos vrací na svou původní hodnotu. Majitelé domků tak...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Ve středu v podvečer se strážníkům dostalo oznámení o poškozeném veřejném internetovém přístroji na Resslově náměstí. Při zjišťování...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Pardubice - Většina obyvatel města by od příštího roku mohla ušetřit na dani z nemovitosti až pětinu stávající částky. Návrh změn, které bude...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - Majitelé zdejších nemovitostí sáhnou letos do kapes opravdu hluboko. Zvyšuje se totiž místní koeficient, který tuto daň prodraží fakticky o...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Finanční úřad začal rozesílat složenky vybízející k zaplacení daně z nemovitosti. Ačkoliv se tato daň za to, že jste něčeho majiteli (cítíte tu...Celý článek »