Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Zrekonstruovaná ulice Čs. armády byla kritice podrobena již několikrát. Má se tu nacházet málo parkovacích míst, příliš zeleně. „Nit suchou...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Zdejší úředníci se rádi a často chlubí nejrůznějšími cenami, jež získali. Přívětivými a ochotnými pomoci jsou snad všichni, kdo na...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Koncepce cyklostezek ve městě chybí a ví to dnes už každý - od úředníků na radnici až po běžné občany. Absolutní nenávaznost cyklotras, jež...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudim – O nafukovací hale se uvažovalo už v roce 2019. Jednání s Pardubickým krajem a zdejším gymnáziem ale k ničemu nevedlo a město bylo odmítnuto...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 23 hodiny
Chrudim –  Minulý rok se oprava zdržela kvůli neúspěšnému výběrovému řízení, letos je tomu jinak. Právě dnes na odboru investic...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Dopravní policie pátrá už týden po řidiči, který minulou neděli narazil do kamenné obruby chodníku vedle parkoviště u nádraží v ulici Čs....Celý článek »