Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim - Fotbalisté Chrudimi porazili v utkání 21. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY 2:1 Jihlavu a posunuli se díky třetí výhře v řadě na třetí pozici...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Ve druhém přípravném zápase se fotbalisté Chrudimi dočkali prvního vítězství. V nedalekých Mikulovicích porazili Vysočinu Jihlava výsledkem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Jihlava – Fotbalisté Chrudimi zakončili letošní ročník FORTUNA národní ligy na desátém místě. Poslední porážka přišla na hřišti Vysočiny Jihlava, kde...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Chrudimská fazóna v jarní části soutěže pokračuje. Domácí fotbalisté předvedli výborný vstup do zápasu, o nadějné vedení se ale nakonec...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Fotbalisté MFK Chrudim ve druhé lize válí, po Vyšehradě si brousí zuby na další skalp. Znovu po roce přivítají na svém hřišti Vysočinu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Jihlava - Senzaci nedotáhli do konce. Chrudim na horké půdě v Jihlavě dvakrát smazala manko domácího favorita, potřetí se jí to ale již nepodařilo....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim - V přímém přenosu České televize dokázali chrudimští fotbalisté skvělé věci. V pohledném a na branky hojném zápase s Jihlavou...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim - Před chrudimskými fotbalisty je šest kol před koncem premiérového ročníku ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE další zajímavá výzva. Před televizními...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Jihlava - Na vítězství proti Mladé Boleslavi a Hradci Králové se chrudimským fotbalistům navázat nepodařilo. Na horké půdě lídra tabulky z ...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Fotbalisté Chrudimi v rámci 25. kola FORUTNA:NÁRODNÍ LIGY porazili na domácím stadionu Příbram vysoko 6:3. Domácí sice po sedmnácti minutách...Celý článek »