Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 5 dnů
ČR – Šest univerzit v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Ústí nad Labem a v Plzni obdrželo výhružný email, v němž pachatel, kterému je Policie ČR...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – V pátek vyjeli strážnicí uprostřed noci po stopě drzé posádce auta. Pokud skupinu lidí podle záznamů z městských kamer vypátrají, čeká ji...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Už delší dobu kolují městem zvěsti o nepříjemných pocitech některých občanů z lokality u chrudimského nádraží. Strážníky městské policie...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Novoroční scénář, který se pravidelně opakuje po celé republice, se tentokrát odehrál ve městě Chrudim. V Rooseveltově ulici totiž došlo k...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudimsko – Policejní mluvčí Dita Holečková upozorňuje všechny ženy, nejen z okolí, že na internetu řádí falešný podvodník vydávající se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Pardubice – Zábava pro skupinku lidí z Pardubic po volbách neskončila selankou. Zda ženu vytočily výsledky voleb, nebo opilé řeči, není známo, za...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Skandál, jímž žije politická scéna v České republice a jenž se týká údajného prolomení emailových schránek vrcholných představitelů státu,...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Pardubice - Strážníci přijali prostřednictvím tísňové linky stížnost barmana, který uvedl, že ho měl napadnout jeden z přítomných hostů. „...Celý článek »