Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 6 dnů
Chrudim – O tom, jak to může dopadnout, když vezme člověk motivační hesla až moc doslova a úplně jim propadne, je nová komedie, kterou od začátku...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 3 dny
Pardubice – Ve dnech 25. až 29. července proběhne na pardubickém zámku osmý ročník divadelního festivalu Pernštejnlove. V rámci festivalu vystoupí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Pardubický kraj – Produkce Actressfilm jednala se zástupci Pardubického kraje o možném natáčení připravovaného filmu od režiséra Jana Hřebejka a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Pardubice – Včera se prostřednictvím platformy Donio podařilo vybrat zbývající peníze do stotisícové cílové částky na dokončení dokumentu o Václavu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Peníze ušetřené na odboru školství, kultury a sportu zaplatí město firmě z Kolína za animovaný film a promítat se bude prý jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Praha/Chrudim – Nebývalý zájem turistů z celého světa zaplavil pražskou Malou stranu. V Nerudově a v Mostecké ulici proudí davy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Desatero problémů města má být relevantním průzkumem toho, co obyvatele města skutečně trápí a co by rádi viděli postavené, vylepšené, „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – Pokud žadateli o dotaci město neodklepne celou požadovanou částku, obvykle se tento s faktickým stavem věcí smíří a zkusí získat peníze...Celý článek »