Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Chrudim – Zdá se to až absurdní, ale i u stavby 1,5 metru dlouhého chodníku může nastat problém. Na konci února zadaná projektová...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Pardubice - Jedním z důležitých krajských projektů v oblasti silniční infrastruktury je modernizace silnice z Třemošnice do Trhové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Vížky/Lukavice/Pardubice – Kraj letos masivně investuje do nejvíce poškozených silnic druhé a třetí třídy. Dočkat by se měl proslavený tankodrom...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Včelákov - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) navštívil v rámci pravidelných výjezdů po regionu Včelákov na Hlinecku. Se...Celý článek »