Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v pátek 4. prosince v 17:15 na přechodu pro chodce mezi budovou Atrium Palác Pardubice a...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Podlažice/Přibylov - Ve čtvrtek 10. září v 06.25 hodin došlo v lesním úseku mezi uvedenými obcemi k dopravní nehodě. „Řidička osobního vozidla Škoda...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Policie pátrá po autě a jeho řidiči, který ve středu 9. září 2015 mezi 16.00 až 17.30 hodin poškodil dlážděný chodník. „Neznámý řidič s...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Policie prověřuje okolnosti nehody, ke které došlo na kruháku „U Guláška“ a při které byl sražen cyklista. „K události došlo 11....Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Dopravní policie se obrací na svědky nehody, ke které došlo minulou sobotu ve Škroupově ulici. Neznámý řidič nezjištěného auta tady kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Pardubice - Na světelné křižovatce u Afi paláce došlo k bočnímu střetu trolejbusu s cyklistkou. Při dopravní nehodě utrpěla cyklistka...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 5 dnů
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Na silnici první třídy ve směru na Hrochův Týnec počítejte se zdržením u obce Nabočany. Odpoledne se tam střetla tři osobní auta....Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 1 den
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »