Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Pardubický kraj – Sobotní návštěva Pardubic skončila vraždou. Obviněné ženě (39) nyní hrozí za vraždu muže (61) až 18 let ve vězení. Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Pardubice - V pondělí zhruba v půl třetí odpoledne přijala republiková policie oznámení o nálezu mrtvoly 26letého muže z Pardubicka v zahrádkářské...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Pardubicko – Pardubičtí policisté aktuálně pátrají v Pardubicích po 91leté seniorce. Pokud jste ženu viděli, nebo máte informace o jejím...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 5 dnů
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 6 hodin
Pardubice – Na hladině řeky Labe pod mostem silnice I/37 v Nádražní ulici bylo v neděli 23. července krátce před desátou dopoledne...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubický kraj – Devatenáctiletý student sestrojil z pomsty výbušné zařízení z tlakového hrnce a hřebíků a umístil ho do kontejneru v blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Pardubice – Podle informací od policie se žena ztratila v pondělí, kdy byla naposledy viděna kolem 18. hodiny, a mohla být ohrožena na životě....Celý článek »