Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Hlasy z volebních uren v Chrudimi jsou v tuto chvíli sečteny. Jak dopadly volby prezidenta republiky v Chrudimi ve druhém kole? ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Praha/Chrudimsko – Nečekanou, ale ohlášenou návštěvu přivítal ve své kanceláři tento týden prezident Miloš Zeman. Zajímavé je i to, že prý spolu...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Prezidentské volby jsou, díky Bohu, konečně za námi. Trvat předvolební kampaň ještě pár týdnů, nejspíše by v ulcích vyrostly barikády a „holubičí...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Volby, z nichž měl vzejít nový pražský hradní pán, v sobotu skončily vítězstvím staronového presidenta Miloše Zemana. Druhé kolo probíhalo...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – První kolo volby, z níž měla vzejít nová hlava státu, je u konce. Na republikové úrovni zvítězil nynější prezident Miloš Zeman, druhé místo...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Volby hlavy státu jsou doslova na dosah, přesto samotné město příliš touto událostí nežije. Plochy určené k výlepu plakátů v centru...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Prezidentské volby se přiblížily. Ve dnech 12. - 13. ledna roku 2018 mají občané České republiky vybírat budoucího pražského hradního pána...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – S blížícím se termínem prezidentských voleb, jež jsou naplánované na leden a únor roku 2018 vyskakují na potenciální voliče další a další...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
MoneyMag.cz - Loňský rok byl na události velmi bohatý. Nejvíce se média zabývala problematikou migrace. Svět ale také bojuje proti Islámskému státu....Celý článek »