Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 24 týdny
Skuteč - Poctivý nálezce odevzdal dne v pravé poledne na služebnu zdejší městské policie peněženku, kterou nalezl na parkovišti obchodu Tesco.Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - Ve středu po 16. hodině našla hlídka strážníků na Resslově náměstí peněženku s doklady a platební kartou. Zprostředkovaně se jim...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Strážníky městské policie kontaktovala žena, která procházela kolem bankomatu v obchodním domě Grand na třídě Míru. Zaslechla totiž...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Slatiňany/ Chrudim - Ve Slatiňanech byla nalezena textilní peněženka v maskáčovém provedení. S kompletním obsahem byla v pondělí...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Chrudim - V sobotu v 17.17 hodin telefonoval městské policii místní občan, že právě nalezl před poštou v sídlišti Na Šancích peněženku a že tady...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - V neděli krátce před polednem přijala městská policie oznámení od poctivého občana, který v obchodním domě Kaufland našel peněženku s...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - V pátek v 16.38 hodin volali strážníkům z prodejny Kaufland s tím, že tu nalezli peněženku s doklady a hotovostí. Šlo o peněženku béžové...Celý článek »