Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Kdyby nešel kolem náhodný svědek, který pomohl sebevražedný čin svojí všímavostí a pohotovostí odvrátit, jednalo by se za poslední měsíc...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Čas od času se musí buď strážníci, nebo sama republiková policie potýkat i s případy podstatně smutnějšími, než jsou uhynulé kočky a kuny v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Zatímco některými zásahy se hasiči, policisté a strážníci městské policie pochlubí rádi, informace o dalších se snaží potlačovat jak na...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice - Ve středu po páté hodině odpolední přijali policisté jednoho z místních oodělení oznámení od muže, který chtěl zůstat v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Pardubice/Opočínek - Krajské město bylo od sedmé hodny ranní zcela bez proudu. Tuto nepříjemnost pocítila nejedna domácnost či společnost v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Strážníci zdejší městské policie přijali prostřednictvím tísňové linky 156 naléhavé oznámení, že na zábradlí nadjezdu nedaleko...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Pardubice/Přelouč - Policie pátrá po totožnosti sebevraha, který ukončil kolem půl desáté dopoledne svůj život skokem pod projíždějící...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Doslova hororový snímek se kolem 22. hodiny odehrál před zraky návštěvníků zdejšího letního kina. Na plátně se zrovna odvíjel děj filmu...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Chrudim - V pátek před 16. hodinou si strážníkům přišla postěžovat do jejich služebny v Revoluční ulici žena, která jim uvedla, že má velké...Celý článek »