Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 7 hodin
Pardubický kraj/Chrudim – Zdravotní péče v České republice je dlouhá léta zajišťována jen díky soustavnému porušování zákona. S blížícím se prosincem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Šetří Chrudim, nebo se přidala k výstřelkům některých jiných měst? Rada města Chrudim už nebude devítičlenná, ale sedmičlenná....Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Podle všeho autor článku o Pirátech, kteří vlastně nic nedělají a berou za to štědré kapesné, nebyl k těmto nadějným, mladým politikům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou jen „pro srandu králíkům“, Chrudimské noviny již informovaly. Nejenže se prakticky nescházejí s výmluvou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Blíží se zásadní změna, které si však mnozí obyvatelé města nejspíše ani nevšimnou. Chrudimský VaK – Vodovody a kanalizace – zahájily...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Piráti v Pardubickém kraji schválili v srpnovém hlasování  krajského fóra povolební strategii, která stanovuje postup v rámci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Začátkem měsíce června proběhla další valná hromada společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. Součástí valné hromady byla i volba...Celý článek »