Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Informace, že vodní kolo na historické budově, kde nyní sídlí Restaurace Růžek na mlýně, vzbudila u našich čtenářů velkou pozornost. ...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Bývalý mlýnský náhon, který protéká středem města, byl před lety za pomoci Holanďanů z Ede nemalými náklady revitalizován. Názory na tento...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Jedny z nejstarších a také nejčtenějších novin na Slovensku šíří slávu Chrudimě. „Pravda“ začátkem dubna vydala článek, v němž pochvalně...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Úpravy, jichž se před lety dočkala část bývalého mlýnského náhonu v centru města, jsou u veřejnosti velmi oblíbené. Vracejí sice do města...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Poté, co došlo v minulém roce k odbahnění mlýnského náhonu, jenž lemuje Soukenickou ulici, přišla na řadu otázka, co se samotným mlýnem....Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Práce na odbahnění náhonu v Soukenické ulici pokračují podle plánu a k situaci v centru města se vyjádřil i chrudimský...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Chrudim - Bouře, které pustošily naše město, neměly podle všeho jen negativní dopad, ale minimálně v jednom případě se na jeho vzhledu...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - Jak už jsme informovali, stavidla náhonu čeká rekonstrukce za více než půl milionu korun. Jejich oprava začala 10. září a...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Pardubice/Sezemice - V neděli v sedm hodin ráno zaregistrovala policejní hlídka průjezd podezřelého auta Renault 19. Rozhodla se osádku zkontrolovat...Celý článek »