Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – Ve druhém největším městě Pardubického kraje byly zrušeny od 1. července hned tři poštovní pobočky ze čtyř. Vedení kraje i města Chrudim se...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 2 dny
Pardubický kraj – Jak se vyvíjí řešení zachování poboček České pošty? Z důvodu jejich nepromyšleného rušení patři Chrudim vedle Svitav a Ústí...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
ČR/Pardubice – Zapečetěné dveře, odnesené dokumenty a výpočetní technika jsou zatím výsledkem zásahu detektivů z Národní centrály proti...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Město Chrudim se ani díky otevřenému dopisu starosty Františka Pilného (ANO) rušení tří poštovních poboček zřejmě nevyhne. Na základě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Bydlet v centru města se zdá být lukrativní a exkluzivní možností. Takový „rezident“ se může pochlubit adresou s historickou stopou. Může...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim – Počet těch, u nichž se podařilo odhalit nákazu virem „čínské chřipky“, pomalu roste a Pardubický kraj se rozhodně neřadí mezi ty, kde jich...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - V letošním roce zkusila Česká pošta novinku, která však podle reakcí rozhořčených obyvatel města není to „pravé ořechové“. Do poštovních...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Ve čtvrtek 4. září v 1.22 hodin vyjížděli profesionální hasiči na hlavní pardubickou poštu na třídě Míru. Nejeli si však vyzvednout...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Staré Ždánice - O velikonočním pondělí zavítal do této obce na Pardubicku neznámý zloděj, který se pro výslužku vloupal rovnou na místní poštu. „Do...Celý článek »