Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – Před zpevněnými cestami, pod kterými by se mohl skrýt recyklát ze stavební suti, dají zřejmě přednost měkkým cestám a plán starosty...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 5 dnů
Chrudim – Městská policie dostala hlášení o poškozených stromcích a kůlech na cyklostezce už v neděli ráno 24. září. Případem se ale od té doby dál...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Pro někoho příjemná zkratka do Topole, pro jiného místo, kde si může otestovat své auto, pro dalšího zase příjemná procházka do Habrova....Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Každoročně organizuje radnice ve spolupráci se svou městskou firmou technickými službami svoz nebezpečného a velkoobjemového odpadu. Staré...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Základní organizace Českého svazu ochránců přírody zve na čtvrtek 18. června v 17 hodin příznivce na besedu o rezervaci Habrov....Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Online pocitová mapa Zdravého města Chrudim přinejmenším nenápadným způsobem manipuluje s veřejným  míněním.Celý článek »
vydáno před 3 týdny 5 dnů
Chrudim – Zajímá vás, jak se žilo v Chrudimi v minulých staletích? Pak si určitě nenechte ujít zajímavou přednášku, která proběhne tento týden ve...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »