Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 5 dnů
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Zbrusu nová lávka se ještě v Chrudimi ani nezačala stavět a už budí u některých obyvatel rozpaky. Starosta František Pilný (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim − Zatím se tu jen někdo zřídil, ale brzy by se mohl i zřítit, z preventivních důvodů proto město Chrudim zahájilo podlimitní veřejnou...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 9 hodin
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Od března se připravte na obousměrný provoz, při kterém auta vystrnadí chodce v ulici V Průhonech z chodníku. Bude to daň za rekonstrukci...Celý článek »
vydáno před 1 týden 7 hodin
Chrudim – Zdá se to až absurdní, ale i u stavby 1,5 metru dlouhého chodníku může nastat problém. Na konci února zadaná projektová...Celý článek »