Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 4 dny
Pardubický kraj/Chrudim – O víkendu to kromě fotbalu a vernisáže v galerii žilo v Chrudimi také oslavami 105. výročí vzniku Československé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Kdyby nešel kolem náhodný svědek, který pomohl sebevražedný čin svojí všímavostí a pohotovostí odvrátit, jednalo by se za poslední měsíc...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Pan Petr Jirout z Chrudimi zachránil dvouletou holčičku, která se topila v řece. Rodinný pivovar Bernard odměnil zachránce za tento skutek...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Ještě donedávna nemusel cestující vlakem ani otevřít oči, a přesto dobře věděl, kde „železný oř“ zastavil. Každé nádraží, každé město se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Nic netrvá na tomto světě věčně. Dokonce ani ředitelé a vedoucí činitelé v politice nemají své místo jisté na věky, přestože mnozí by si to...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Nejnovější výtvor neznámých „umělců“, kteří už stihli poškodit část omítky na rekonstruovaném slatiňanském zámku, vyprovokoval...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim je a vždy byla městem kulturním. Máme tu krásné a bez nadsázky jedinečné prostory vhodné k pořádání nejrůznějších akcí, máme koncertní cyklus...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Jakkoliv se zdálo, že chrudimská opona se restaurování nikdy nedočká, protože sbírka na její opravu připomínala fiasko, přichází nyní...Celý článek »