Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Horní Roveň – Tři jednotky hasičů a vrtulník zasahovaly dnes u nešťastné nehody, při které najel traktor v rychlosti do rodinného domu, před kterým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Luže/Radim – Ze zemědělského areálu zmizel v noci na 5. února traktor a s největší pravděpodobností nebudou důvodem zmizení nadpřirozené jevy, ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Pardubický kraj/Bojanov – Přestože se Ředitelství silnic a dálnic pochlubilo, kolik tun soli během posledních 24 hodin vysypalo na dálnice a silnice...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Rozhovice - Při střetu s traktorem utrpěl řidič auta Volkswagen Golf těžká zranění, další tři lidé byli zraněni lehce. Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Ve čtvrtek 23. července došlo kolem 14. hodiny k vážné dopravní nehodě na silnici I/37 mezi uvedenými městy. Srážka traktoru...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Liboměřice - V neděli 3. května kolem 20. hodiny došlo v této obci na Heřmanoměstecku k požáru chaty. Ta se vzňala od plastového koše, do...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Liboměřice - Přibližně 300 kubíků separovaného digestátu, což je látka podobná močce, uniklo v sobotu v ranních hodinách z bioplynové...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Pardubice - Celníkům se podařil další výtečný kousek. Při kontrole ve svém regionu se jim podařilo odhalit a zadržet tisíce padělků náhradních dílů s...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Přelouč/Valy u Přelouče - Hasiči zasahovali u dopravní nehody, při níž byl osobním autem sražen přibližně desetiletý chlapec. K události zřejmě...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - Červenec se překulil ke svému závěru a prázdniny jsou téměř v půlce. Všem, kdo mi snad záviděli dovolenou, svěřím sladké tajemství....Celý článek »