Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Ve středu 1. června si mohou děti v Klášterních zahradách užívat kulturně zábavný program připravený Chrudimskou besedou ke Dnu dětí....Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Červen konečně začal a to znamená hned několik příjemných informací. Dětem zbývá už jen jeden měsíc do konce školního roku a navíc první...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Není asi žádným překvapením, že většina dětských dnů má své termíny konání stanoveny na tento víkend. Ratolesti slavily, snad ten zbývající...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - V sobotu 11. června v 11 hodin začíná v areálu Technických služeb den pro děti, jejich rodiče, prarodiče a všechny ty, kteří se chtějí...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Co jiného se dá podniknout o víkendu, který následuje po prvním červnu? Otázka, jejíž odpověď je pro ty, kdo mají děti, nadmíru zřejmá....Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chacholice - V této obci u Chrasti se v sobotu 31. května koná od 11 do 24 hodin Velký dětský den, který tady v místním areálu na okraji obce pořádá...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Květen je u konce a do začátku prázdnin zbývá už jen několik málo dní. Rok se pomalu přehupuje do své druhé poloviny a známá sezóna okurek...Celý článek »