Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 1 den
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Chrudim - V neděli po půlnoci si místní lidé dvakrát stěžovali strážníkům na rušení nočního klidu ve městě. Nejprve jim volala čtyři minuty po...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 4 hodiny
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
ČR/Chrudim – Akci, nad kterou převzal záštitu Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu Parlamentu ČR, organizuje občanské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – S železnou pravidelností jezdí městská policie naslouchat za dveře bytů na sídlišti U Stadionu. Strážnící totiž musí někdy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim - Na sídlišti U Stadionu způsobuje rozbroje sousedský spor. Žena opakovaně tvrdí, že nemůže spát, protože za zdmi sousedčina bytu slyší divné...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Že si Chrudimáci musí často dávat pozor na to, aby se jim v nestřeženém okamžiku někam nezapíchla stříkačka, už je běžná věc, nad kterou se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Zdejší policisté jsou pověstní svými úspěšnými zásahy proti výrobcům a distributorům drog. Především českou specialitu – pervitin vaří a...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – O rušení nočního klidu informovaly Chrudimské noviny již několikrát. Ne vždy šlo o „černou kroniku“, protože mnohdy strážníci k takovému...Celý článek »