Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Pardubice – Co se před měsícem zdálo být jen humorným příběhem na dobrou noc, jako by se pomalu stávalo skutečností. V Pardubicích opět ve velkém...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Chrudim – Město Chrudim upozorňuje, čeho by se měl každý občan vyvarovat, až bude deratizační firma na veřejných místech rozmísťovat otrávené návnady...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Potkani mívají v některých lokalitách kvůli otevřeným popelnicím pravidelný rej, většina lidí už ale jejich přítomnost ani nevnímá. Od...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Psí hřiště, neboli prostor, kde mohou majitelé čtyřnohých přátel bez nebezpečí postihu od strážníka městské policie vypustit zvíře z...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Štěbetají si o tom vrabci na střeše. Město nebylo a prozatím ani není příliš úspěšné v získávání dotací na nejrůznější projekty. Před dvěma...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Není to tak dávno, co si obyvatelé Moravské ulice stěžovali, že jim po dvorku pobíhají potkani. V současné době je však situace podstatně...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - O problémech s přemnoženými potkany, kteří bezostyšně pochodují po dvorcích domů v Moravské ulici, Chrudimské noviny informovaly již před...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Vynalézavost obyvatel sídliště U Stadionu, kteří přišli na to, jak za poměrně nízké náklady zvýšit zdejší parkovací kapacity, nezůstane ze...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Chrudim - Pomoci s neutěšenou situací s parkováním ve městě by v budoucnu mohla podzemní parkoviště a nové garážové domy. Podle chrudimského...Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Chrudim - Radnice se rozhodla upravit venkovní prostranství v panelových sídlištích Na Rozhledně, Husova, U Stadionu a Na Větrníku. Nechala si už za...Celý článek »