Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Dětských hřišť je dost a jeden skatepark na druhém konci města vystačí? Ředitel Sportovních areálů města Chrudim si dal na rozmyšlenou, co...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – U skateparku vznikne super moderně vybavená odpočinková zóna, kterou se tu rozhodla všem lidem zajistit chrudimská firma Omega plus. Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Chrudim – Už rok visí ve vzduchoprázdnu některé otázky týkající se nové lávky. Lávka L03 podle španělského vzoru už je od pondělí osazena, ale...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 5 dnů
Chrudim – Oprava schodů k lávce vedoucí z nábřeží Karla Čapka k ZŠ Husova se blíží ke konci. Město Chrudim investovalo velké peníze, ale...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 4 dny
Chrudim – Pouhý měsíc už jen zbývá do otevření zbrusu nového kluziště, které se právě buduje na místě starého skateparku. Ředitel Sportovních areálů...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Nadšenci to vyřešili po svém a navzdory návštěvnímu řádu se na ploše určené pro ježdění rozmáhají nápisy začínajících sprejerů. Po měsících...Celý článek »