Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Oficiálně je sjezd pískovcových schodů už dávnou minulostí. O proběhlém víkendu měla ale dle vyjádření vrchního strážníka Městská policie...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Centrum města se dnes přizpůsobuje uzavírkami cyklistům.  Závod v Chrudimi, Manitou Železné hory CARDION, probíhá navzdory některým...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Jde o každoroční tradici. Centrum města se uzavře pro běžný provoz a silnice i část chodníků radnice odevzdá cyklistům. Sobotní trh je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Jeden z nejstarších amatérských MTB maratonů v ČR je součástí seriálu Kolo pro život od prvního ročníku. Krásné technické trasy vedou CHKO...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Každoroční postupná destrukce nejvýznamnějších schodišť v centru města, uzavírky v okolí Resselova náměstí a odpadky poházené po celé délce...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim - Jeden z nejstarších bikemaratonů na území České republiky se znovu výrazně přiblížil. Chrudim již 19. srpna 2017 ožije tradičním...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Zhruba tak asi mnozí z nás uvítali znovu zakázaný vjezd nejen na Resselovo náměstí, ale v neděli i do mnoha dalších ulic. Proč bylo uzavřeno? Protože...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Každá mince má dvě strany. Podobně jako tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory České spořitelny. Na jedné straně obětavý a do cyklistiky...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - Již tradičně se v okolí Chrudimi koná cyklistický závod Manitou Železné hory České spořitelny. A stejně tomu bude i letos, avšak přijdou i...Celý článek »