Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Na předních příčkách v denní čtenosti Chrudimských novin se začaly od minulého týdne objevovat několik let staré články informující o...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Když zaznamenali během roku, že by jejich v současnosti nejváženější marioneta mohla být v ohrožení, začali okamžitě jednat. Řeč je o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Nejdříve se tu měla vybudovat lesovna, později návštěvnické a informační centrum, odložený nápad nyní znovu ožívá, tentokrát pod názvem Dům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Jak včera probíhalo na posledním dolaďování před dokončením připravované expozice a kdy bude výstava slavnostně otevřena, jsme se zeptali...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim – Prodat některé části městského majetku, pro nějž už radnice nemá žádné využití, začíná být v určitých případech prakticky nemožné....Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Prodej bývalých krytů CO vzbuzuje, kdo ví proč, vždy nebývalý zájem. V současné době jde přitom o podzemní prostory, které by k jejich...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Chrudim – V letech 2015 – 2016 radnice prodávala bývalé protiatomové kryty, které už samo město k ničemu nevyužívalo. Zanedbané podzemní prostory za...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Velký zájem v minulosti vzbudily informace, které přinášely podrobnosti o chystaných prodejích krytů civilní obrany ve městě. Radnice...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Město se v poslední době zbavuje nepotřebného nemovitého majetku. Kromě různě zanedbaných domů si teď mohou zájemci pořídit třeba...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim – Od začátku června do konce září bude probíhat v Regionálním muzeu Chrudim výstava nazvaná Poznáte zapomenuté poklady z muzejních...Celý článek »