Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Policisté na Chrudimsku od včerejšího večera pátrali po pohřešovaném seniorovi (79), který odešel  z Proseče kolem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubický kraj/Přelouč – Za krátkou dobu je to už druhý nález utonulého v Pardubickém kraji. Pátrání po Šimonovi H. (17), do kterého se zapojila...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Včera večer kontaktovala policii v obavách matka, že postrádá svého syna. Odešel z domu a ještě se nevrátil. Po muži bylo ihned vyhlášeno...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Lozice - V Lozicích nedaleko Chrudimi se v neděli uskutečnilo slavnostní vyhlášení krajského kola Vesnice roku 2019. Z rukou...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Jenišovice/Zalažany/Lozice - Kolem 16. hodiny došlo na silnici poblíž Lozic k havárii čtyřkolky. Tu „kočíroval“ 19letý mladík, který na tandemu...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka vyhlásila pátrání po 37letém místním muži, kterého jeho rodina pohřešuje od úterního odpoledne. Rodiče mají obavu, zda...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Lozice - Před Štědrým dnem navštívil místní prodejnu smíšeného zboží zatím neznámý zloděj. Překážkou pro něho nebyla ani kovová mříž na okně. Tu...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Ostřetín - V sobotu po 18. hodině sem vyrážela jednotka holičských hasičů k havárii osobního auta. Následkem nehody byla lehká zranění dvou...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Ostřetín - K dopravní nehodě osobního auta vyjížděli do této obce na Pardubicku v neděli po třetí hodině ráno profesionální hasiči z Holic a...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Ostřetín - V pátek v 10.41 hodin vyjížděli holičtí profesionální hasiči a místní dobrovolní hasiči k požáru vozu Škoda Fabia Combi do této...Celý článek »