Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Tak jsme se všichni dočkali. První etapa opravy a rekonstrukce stánku všech chrudimských halových sportů je u konce, v sobotu 7. září...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 5 dnů
Ústí nad Labem – Až nečekaně těžká práce čekala futsalisty FK Chrudim na půdě severočeského Ústí nad Labem. Díky nezlomnému nasazení, které...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Plzeň – Totální výprask! Tak by se dala zhodnotit dvěma slovy pondělní repríza loňského finále play off 1. futsal ligy mezi domácím Interobalem...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 3 dny
Brno – V pátek večer vstoupili futsalisté FK Chrudim na palubovce Městské sportovní haly v Brně-Modřicích do nové sezony ročníku 2024/25. Soupeřem...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 2 dny
Praha – Futsalisté FK Chrudim dokázali zvítězit i na půdě druhého celku tabulky 1. futsal ligy – týmu SK Slavia Praha – a mílovými kroky kráčí za...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Heřmanův Městec – Vstřelit sedm gólů Plzni, k tomu za jeden poločas, to se pro chrudimské fanoušky krásně poslouchá, čte, a ještě lépe sleduje… První...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 5 dnů
Ústí nad Labem – Kdo z fanoušků FK Chrudim viděl poslední domácí zápas s Olomoucí a v pátek první poločas v Ústí nad Labem, musel nechápavě kroutit...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 4 dny
Heřmanův Městec – V sobotu večer přivítal na své palubovce vedoucí celek 1. futsal ligy FK Chrudim beznadějně poslední „vysokoškoláky“ z Olomouce a...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Kadaň – Nedělní utkání devátého kola 1. futsal ligy zaválo futsalisty FK Chrudim do daleké Kadaně, kde na ně čekal doma neporažený FC International....Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Heřmanův Městec – V osmém kole 1. futsal ligy přivítali současní lídři tabulky z Chrudimi devátý Liberec a zejména zásluhou parádního představení v...Celý článek »