Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 44 týdny 1 den
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Chrudim – Záhada kolem malých plastik praskla. Vysvětlení podal Jan Doucek. Neuváženě odtajněná pracovní skica sochaře Marka Rejenta k...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Po sérii do nebe volajících řešení, jak vylepšit a oživit veřejný prostor města Chrudim, nad kterými kroutí esteticky citlivější člověk...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na Resselově náměstí už to žije. S nápadem umístit na Resselovo náměstí v Chrudimi květináče osázené rostlinami přišla kulturní komise....Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudim – Zatím je prý celá záležitost pouze v rovině úvah, komisi cestovního ruchu ale napadlo, jak by se mohli do historického centra Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Po letech se dočkala zasloužené pozornosti socha múzy epické poezie a vědy Kalliopé od akademického sochaře Bohuslava Schnircha z Prahy....Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Na přítomné členy kulturní komise asi na jejich posledním setkání dýchla značná nostalgie. Po měsíci jejich návrh vzala na vědomí i Rada...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Zpracovaný dokument přístupný veřejnosti, kde by bylo vše přehledně shrnuto na jednom místě, bohužel podle nepřímého vyjádření tiskového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Jestli všechny reklamní cedule skončí v depozitáři času či na smetišti, nebo budou dál vesele hyzdit fasády historických domů v centru...Celý článek »