Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 4 dny
Chrudim – V Chrudimi se zřejmě vracíme zpět do středověku. Není to nová muzejní expozice pod širým nebem, ale realita na chodníku před Regionálním...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Zatímco dříve se přiváděla voda do kašen i pramenitá, v dnešní době abyste se v některých městech báli si do vody (s nadsázkou) i jen...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Inteligentní černé ptáky přilétající s blížícím se jarem do města, má rád málokdo. Důvodem k nenávisti je především neuvěřitelný nepořádek...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Ptáci nepřestávají být jedním z hlavních témat neuvolněného místostarosty Romana Málka (Koalice pro Chrudim). Z radničních kuloárů proto...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Město netrápí jen kolonie havranů, které se pravidelně vracejí do svých hnízdišť, ale i hejna holubů, která svým agresivním trusem...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Místostarosta Málek nemá holuby rád. Je to patrné z toho, že vždy, když se vrátí pracovat na chrudimskou radnici, udělá z holubů jedno ze svých...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Úředníci a vrcholní politici místní samosprávy nebojují ve městě pouze s havrany, kterým pravidelně nechávají shazovat hnízda....Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - Strážníci museli v neděli celkem dvakrát vyrazit ven kvůli ptákům. Jako první se v této záležitosti ozval hned v 8.50 hodin na lince 156...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Prostřednictvím tísňové linky 156 bylo strážníkům oznámeno, že do jednoho panelového domu v polabinském sídlišti se stahují z ...Celý článek »