Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 23 týdny 5 dnů
Heřmanův Městec – Futsalisté FK Chrudim úspěšně zvládli i třetí utkání semifinálové série play off 1. futsal ligy proti Helasu Brno a mohou se...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Brno – Futsalisté FK Chrudim zvládli ve středu večer důležitý druhý zápas semifinálové série play off 1. futsal ligy na palubovce Helasu Brno a po...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 2 dny
Heřmanův Městec – Futsalisté FK Chrudim vstoupili do semifinálové série play off 1. futsal ligy proti brněnskému Helasu vítězně. I když soupeř...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 3 dny
Chrudim – Před utkáním 6. kola 1. futsal ligy pohled na tabulku naznačoval, že by střetnutí mezi domácím FK Chrudim a hostujícím Helasem Brno mělo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – V rozmezí tří dnů se chrudimští futsalisté představili v chrudimské sportovní hale hned dvakrát za sebou, zároveň šlo na dlouhou dobu o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Další ze série mistrovských utkání přinesla chrudimským futsalistům tříbodový zisk do tabulky 1. FUTSAL ligy. Po remíze s Interobalem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Brno – Futsalisté Chrudimi slaví podruhé za sebou vítězství v Brně. A co více? Pokaždé se jim to povedlo s čistým kontem v zadních...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 23 hodiny
Chrudim – Tak jsme se všichni dočkali. První etapa opravy a rekonstrukce stánku všech chrudimských halových sportů je u konce, v sobotu 7. září...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 23 hodiny
Chrudim – Chrudimský futsalový klub posiluje na postu brankáře. Po konci v Interobalu Plzeň a krátké pauze se na futsalová hřiště vrací český...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 5 dnů
Ústí nad Labem – Až nečekaně těžká práce čekala futsalisty FK Chrudim na půdě severočeského Ústí nad Labem. Díky nezlomnému nasazení, které...Celý článek »