Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 2 dny
Hrochův Týnec/Chrast – Už v tomto měsíci se chystají investice, které by měly zlepšit bezpečnost na hlavním tahu z Chrudimi na Vysoké Mýto, na...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim/Slatiňany – Starosta se nechal už před týdnem slyšet, že stále platí termín dokončení obchvatu u Slatiňan do konce letošního roku. Na úterní...Celý článek »
vydáno před 10 let 52 týdny
Pardubice/Hradec Králové - Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) vypsalo výběrové řízení na dodavatele prací, během kterých budou podél čtyřproudové...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Připravte se na kolony. Na vytížené silnici první třídy, kudy vede hlavní tah na Čáslav, se bude až do konce srpna od soboty řídit...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim - Správa železnic už podepsala rámcovou dohodu s akciovou společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice, podle které by se měly úpravy v...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 2 dny
Chrudim – Mělo platit, že od 11. března až do 15. července, než se tu usadí nová lávka, se bude jezdit ulicí V Průhonech podle světelné signalizace v...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Během následujících sedmi dnů bude uzavřena cyklostezka od Píšťov až k mostu v Janderově. Město Chrudim žádá cyklisty i chodce,...Celý článek »