Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 6 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný a místostarosta Zdeněk Kolář (ANO 2011) se dnes nechají mimoděk zasvětit do protidrogové problematiky a možné...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 4 dny
Chrudim – Dopravní policie v pondělí mezi Chrudimí a Pardubicemi zachytila zběsilou jízdu řidičky, která po silnici uháněla rychlostí 152 kilometrů...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Míst, kde by se dala v budoucnu měřit rychlost, má město Chrudim vytipováno více, jak potvrdil i starosta František Pilný (ANO 2011)....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Město Chrudim pomalými krůčky směřuje k tomu, že si nejspíš určí přímo samo, kdo zajistí zrealizování úsekového měření rychlosti v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
ČR/Chrudim – Akci, nad kterou převzal záštitu Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu Parlamentu ČR, organizuje občanské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Už delší dobu kolují městem zvěsti o nepříjemných pocitech některých občanů z lokality u chrudimského nádraží. Strážníky městské policie...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Město musí navýšit rozpočet na platy zaměstnanců, aby pokrylo náklady na zřízení nového pracovního místa, jehož náplní bude pracovat se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubický kraj – Řidiči, pozor! Policie bude ve středu opět měřit, a ve velkém! Na akci dokonce i s vytipovanými místy upozorňuje dopředu. Zaměří se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Pardubický kraj – Celý tento týden je ve znamení výstrah kvůli sněhu a silnému mrazu. A aby toho nebylo málo, celý čtvrtek a pátek se...Celý článek »