Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Po opravách dlažby před budovou Balustrády na Resselově náměstí přikročila radnice i k rekonstrukci dláždění před poštou. Právě práce na...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – V centru města se už tuto středu otevře oblíbené venkovní posezení s exkluzivním výhledem na Resselovo náměstí. Na místo, kde dříve stával...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Od pátého července oživuje celé chrudimské náměstí a plácek před Balustrádou stylová Baringotka. Je příkladem toho, že když se chce,...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 3 dny
Chrudim – Nový ředitel Technických služeb Chrudim, Martin Netolický, který převzal vedení po nynějším místostarostovi Zdeňku Kolářovi (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 22 hodiny
Chrudim – V místech, kde dříve stával Modestinův dům opředený strašidelnými okolnostmi, bude nově veselo. Rada města Chrudim totiž v pondělí právě...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 1 den
Chrudim – Dvě městské obchodní společnosti skončily minulý rok v mínusu – Sociální podnik města Chrudim a Technické služby Chrudim 2000, obojí v roce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Letos v dubnu už uběhlo právě deset let od začátku archeologického průzkumu, kdy byla v místech plánovaného parkoviště před Hotelem Bohemia...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Jak dopadl nekonečný boj za čistotu města a odhalil úklid po dešti, jak se vyhazují peníze oknem? Chrudimská samospráva si může připsat další...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Kácení stromů v Čechách pokračuje, Pardubický kraj je na tom podle nejnověji zpracované statistiky za rok 2020 nejhůře....Celý článek »