Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Když se řekne rybí jarmark, každého, kdo není z Chrudimi, hned napadne, že na místě bude spousta stánků se všemožnými rybími delikatesami....Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Přes zákaz do hospody nelez a bez košíku do obchodu jakbysmet. Kdo by to byl řekl, že za rok touto dobou bude muset stát před obchodem v roušce ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudimák Jiří Zmítko si našel lék na naši uspěchanou dobu a trochu si ji zpomalil ruční tvorbou dekorativních i užitých předmětů. Jeho profesní...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim - Přijďte v pátek 22. prosince v 16 hodin na Resselovo náměstí, kde se konají poslední vánoční trhy, což po zkušenostech sice už nenadchne,...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim - Resselovo náměstí bude v sobotu 3. června patřit dětem, jejich rodičům a prarodičům. S dětmi a hlavně pro děti Chrudimská beseda...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Pracovníci Chrudimské besedy a Muzea loutkářských kultur připravili na sobotu 23. dubna od 8 do 12 hodin akci, která oslaví památku Otce...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - V sobotu 13. února se konečně po zimním období zaplní Resselovo náměstí všemi, kdo se chtějí aktivně účastnit masopustního pouličního...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Tradiční středeční a sobotní trhy na Resselově náměstí by měly být pro malopěstitele a lokální výrobce příležitostí, jak své produkty za...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Se začátkem roku oprášila chrudimská radnice dva roky starý provozní řád, který upravuje prodej na trzích, jež se pravidelně konají ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Chrudim - Tématické jarmarky na Resselově náměstí v Chrudimi patří k akcím, které už řadu let pravidelně vyhledává velké množství...Celý článek »