Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Hlasy z volebních uren v Chrudimi jsou v tuto chvíli sečteny. Jak dopadly volby prezidenta republiky v Chrudimi ve druhém kole? ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 den 18 hodin
Chrudimsko – Prezidentská kancelář dnes oficiálně potvrdila, že se prezident Petr Pavel v neděli zúčastní pietního shromáždění při 82. výročí...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 5 dnů
Pardubický kraj/Chrudim – O víkendu to kromě fotbalu a vernisáže v galerii žilo v Chrudimi také oslavami 105. výročí vzniku Československé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Známe podrobné výsledky 1. kola prezidentských voleb. Druhé rozhodující kolo voleb se bude konat za 14 dnů. Jak dopadly volby v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Přípravy na volbu nové hlavy státu vrcholí. Po celý týden bude probíhat do označených schránek roznos hlasovacích lístků. A možná si po...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Nezávislý kandidát na prezidenta přijede sbírat podpisy do Chrudimi v pátek. Ve čtvrtek večer bude v Litomyšli debatovat s občany v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Praha/Chrudimsko – Nečekanou, ale ohlášenou návštěvu přivítal ve své kanceláři tento týden prezident Miloš Zeman. Zajímavé je i to, že prý spolu...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
MoneyMag.cz - Loňský rok byl na události velmi bohatý. Nejvíce se média zabývala problematikou migrace. Svět ale také bojuje proti Islámskému státu....Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Jsem nucena se ohradit proti informacím, které se v posledních dnech objevily v médiích v souvislosti s přípravou návštěvy prezidenta ČR Miloše...Celý článek »