Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 1 den
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 dny
Chrudimsko – Během posledních dvanácti hodin se v Pardubickém kraji odehrály podle mluvčí policie dvě smrtelné dopravní nehody. První se stala na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Dražkovice/Mikulovice – Na silnici první třídy mezi Chrudimí a Pardubicemi na světelné křižovatce s odbočkou na Mikulovice se dnes ráno stala těžká...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Hrochův Týnec/Stíčany – Ve středu ráno se stala v Nádražní ulici poblíž vlakového přejezdu u místního nádraží a firmy NIKA Logistic vážná dopravní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim/Medlešice – K tragickému střetu došlo podle výjezdu hasičů už kolem 9. hodiny ráno. Dvě osobní auta a jedno nákladní se střetla nedaleko...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Proseč – Řidička Mazdy si v neděli asi nejela nakoupit zdravotní obuv Santé, nebo se tudy možná vracela z víkendového pobytu v chatové...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Obchvat města, který čeká na své dokončení, v posledních dnech doslova přitahuje vážné nehody. Poté, co zde bouralo několik aut v minulém...Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim/Pardubice - „Rychlodráha“ spojující krajské město a druhé největší město Pardubického kraje, je místem, na němž pro některé řidiče neplatí...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Snad oslňující slunce a chvilka nepozornosti, snad nepřiměřená rychlost. Důvodů, proč v pondělí 13. srpna došlo na silnici mezi Chrudimí a...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim/Medlešice – Pardubická kriminálka v těchto dnech zveřejnila informace k lednové dopravní nehodě u místní části Medlešice. Tehdy tu byl...Celý článek »