Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Chrudim – Už rok visí ve vzduchoprázdnu některé otázky týkající se nové lávky. Lávka L03 podle španělského vzoru už je od pondělí osazena, ale...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 dny
Chrudim – Neúnosná dopravní situace v Chrudimi by mohla už brzy skončit. Záležet bude na závěrečné kontrolní prohlídce, která proběhne o den dříve. Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Až do konce dubna bude od pondělí 6. března kvůli pokračující opravě lávky L20 v Moravské ulici úplně uzavřen průchod pěší stezkou do...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Po lávce pro pěší na Jungmannově nábřeží, přichází další uzavírka. Město muselo znemožnit průchod chodcům po mostku v Široké ulici....Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Dřevěný mostek v Městském parku už musel během dvou týdnů před oficiálním vypršením lhůty pro předání díla bez vad a nedodělků,...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Připravte se na kolony. Na vytížené silnici první třídy, kudy vede hlavní tah na Čáslav, se bude až do konce srpna od soboty řídit...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim - Správa železnic už podepsala rámcovou dohodu s akciovou společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice, podle které by se měly úpravy v...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Občané neměli šanci se na situaci připravit, protože je nikdo nevaroval dopředu. Tiskový úsek města Chrudim až dnes dopoledne oznámil další...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Opravy mostů se zkomplikovaly. Ředitelství silnic a dálnic ČR město Chrudim na léto vypeklo, když přišlo se zprávou, že se most u...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 5 dnů
Chrudim – Oprava schodů k lávce vedoucí z nábřeží Karla Čapka k ZŠ Husova se blíží ke konci. Město Chrudim investovalo velké peníze, ale...Celý článek »