Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim – Dětská hřiště ve městě stále přibývají – v současné době se dokonce soutěží o další „Rákosníčkovo hřiště“. Jejich stav se však s...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice/Chrudim - Opakovaně policie avizovala, že se během letních měsíců zaměří na zvýšenou kontrolu na silnicích. Jedna z posledních...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Kontrola Státní zemědělské a potravinářské inspekce objevila v jedné z místních firem plíseň u téměř půl tuny uskladněných lískových jader...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Pardubice/Chrudim - V průběhu uplynulého víkendu, tak jako každý jiný rok, počítala policie s předpokládaným nárůstem dopravy na silnicích...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim/Slatiňany/Hrochův Týnec - O víkendu vyrazili chrudimští policisté na kontrolu restauračních zařízení, aby se přesvědčili, jak je to s...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chrudim - Až na tři roky do vězení by mohl jít 27letý chlapík, který usedl za volant osobního auta, přestože mu soud zakázal řídit jakékoliv...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Pardubice - V souvislosti se začínajícím provozem letních předzahrádek se ozývají i obyvatelé centra města s vážnými obavami, že s ...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Pardubice - Celní úřad pro Pardubický kraj provedl od začátku roku už osm kontrol se zaměřením na zaměstnávání cizinců. Spolupracoval s inspektorátem...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Pardubice - Dnes nad ránem vykolejila na hlavním nádraží lokomotiva a dva vozy nákladního vlaku. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Drážní inspekce...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - V podvečer kontrolovala policejní hlídka v ulici Jana Palacha muže, který měl figurovat v případě vypůjčených a nevrácených...Celý článek »