Chrudimské noviny Strážníci umravňovali omladinu, která ve Fibichově ulici tropila nepořádek

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Strážníci umravňovali omladinu, která ve Fibichově ulici tropila nepořádek

Chrudim/Slatiňany - V sobotu v podvečer si strážníkům stěžoval obyvatel z Fibichovy ulice, že u nich před domem je nějaká mládež, která tam podle volajícího dělala nepořádek a chovala se neslušně.

Hlídka na místě zastihla skupinku ve věku kolem 15 let. Za dohledu strážníků si po sobě nepořádek uklidili a hned potom odešli. Na  místě zjištěna skupinka mládeže ve věku cca  do 15 let. Nepořádek po sobě uklidila a hned potom z místa odešla.

Z ulice Vítězství ve Slatiňanech přišla strážníkům zpráva, že tam na chodníku parkuje auto. Když na místo dorazila hlídka, už tam žádné takové auto nebylo.

V 18.30 hodin se do služebny strážníků dostavila jistá žena, aby oznámila, že před malou chvílí viděla na kruhovém objezdu u Kauflandu pobíhat zmateného psa. Hlídka na místě zahlédla čtyřnohého tuláka černé barvy, střední velikosti a krátké srsti. Při pokusu o odchyt však strážníkům utekl. Vydal se úprkem směrem k nedaleké mateřské školce. Hlídka provedla kontrolu okolí, ovšem uvedeného psa už nalezla. 

Milan Kosina

Reklama

Obrázek uživatele ivet
#1590 ivet 5. Leden 2014 - 22:42
Ta mládež ve Fibichově ulici se poflakuje každý večer a dělají tam nepořádek a divím se jejich rodičům, že je jim jedno, kde a jak jejich děti tráví volný čas. Možná by tam aspoň občas mohla projít hlídka policie...