Chrudimské noviny Podnikatel Petr Locker se zmítá v dluzích a prodává proto historický dům v centru města s restaurací U Slejšků

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Podnikatel Petr Locker se zmítá v dluzích a prodává proto historický dům v centru města s restaurací U Slejšků

Chrudim - Poté, co se majitel restaurace U Dalibora ve Filištínské ulici rozhodl uzavřít svoji živnost a celý dům prodat, následoval jeho kroky za několik měsíců i další z podnikatelů v této lokalitě Petr Locker. Známá restaurace U Slejšků, kterou provozoval, je teď k mání za necelých sedm milionů korun.

Locker, který v minulosti proslul několika insolvenčními řízeními a především kontroverzním vystupováním na veřejnosti, musí provozovnu nyní prodat, aby umořil dluhy, kterých prý není zrovna málo. Tvrdí to alespoň lidé z podnikatelova okolí. V samotné restauraci U Slejšků býval přitom častým hostem bývalý místostarosta a současný městský zastupitel Roman Málek (Koalice pro Chrudim), jemuž zde prý Locker „naléval“ do hlavy svoje názory na dění ve městě.

Petr Locker na archivní fotografii ukazuje, kam jeho podnikání míří...  Foto: Chrudimské noviny

Historický dům na Resselově náměstí se stal proslulým i poté, co do jeho fasády nechal bezohledný majitel nastřílet hřeby, které tu zajišťovaly reklamní poutač. Po zásahu radnice ale nakonec obrovitá plachta z domu zmizela. Zda se podaří ne zrovna levnou nemovitost prodat, je otázkou. Již zmiňovaná restaurace U Dalibora je totiž na prodej už bezmála rok a prozatím si svého kupce nenašla.

red

Reklama

Obrázek uživatele Troublemaker
#1891 Troublemaker 27. Květen 2014 - 16:16
Nevíte někdo, proč se té restauraci říká U Blbce? :-)
Obrázek uživatele honza
#1893 honza 28. Květen 2014 - 7:15
vím, protože .........v otázce je odpověd.
Obrázek uživatele Lolipop84
#1942 Lolipop84 24. Červen 2014 - 15:45
Vzhledem k pověsti pana Lockra a když se člověk podívá na katastr nemovitostí, že se člověk diví, že dokáže jeste provozovat hospodu, tak je potřeba se hlavně podívat, kdo tam s panem Lockrem nejčastěji sedí a vesele se baví. Je to pan Málek. Tak jen doufám, že po podzimních volbách už Málek nebude sedět ani v zastupitelstvu a úřady to panu Lockrovi konečně zavřou a bude snad konečně v Chrudimi klid.
Obrázek uživatele Troublemaker
#1958 Troublemaker 2. Červenec 2014 - 12:03
Koukám, že pan Locker obohatil slovník spisovné češtiny - insolvence a bankrot se nově nazývá dovolená 30.6. do 31.8. :-)
Obrázek uživatele Lolipop84
#1959 Lolipop84 2. Červenec 2014 - 20:52
Troublemaker: Koukám, že pan Locker obohatil slovník spisovné češtiny - insolvence a bankrot se nově nazývá dovolená 30.6. do 31.8. :-)
:-D :-D :-D