Chrudimské noviny Zlatá stezka je kvůli opravě hradeb uzavřena, městské informační kanály o tom však mlčí

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Zlatá stezka je kvůli opravě hradeb uzavřena, městské informační kanály o tom však mlčí

Chrudim - Procházka po městských pamětihodnostech připomíná v posledních dnech spíše dobrodružnou cestu za pokladem, která je plná léček a nečekaných nástrah. Po uzavření Michalského parku, o němž se městský úředník namáhal své "poddané“ informovat teprve po článku v Chrudimských novinách, přibyla teď uzavřená Zlatá stezka.

Ubohý občan kráčí už po tak nebezpečné cestě, kterou tvoří schody k takzvané „Pardubické fortně“. Nejen že zde překáží část střechy domu, jenž našel po letech svého majitele, v současnosti může ale též nevěřícně zírat na provizorní mříž a pár tabulek s varovnými nápisy.

Zlatá stezka je uzavřena. Na jak dlouho, se ale chodec nedozví.  Foto: Chrudimské noviny

Podívá-li se totiž na stránky radnice nebo tolik využívaný facebookový profil města, k jehož obsluze musel být podle zlých jazyků do týmu tiskových mluvčí přibrán další jedinec, nenajde o uzavření oblíbené zkratky, lemující hradby a Klášterní zahrady ani slovo. Facebookový profil se naopak plní fotkami roztodivných příšer, které se vynoří v ulici Na Sádkách, nebo obrázky deštěm zmáčeného okna úředníkovy kanceláře. Informace o uzavírce Zlaté stezky však hledá občan marně.

red

Reklama

Obrázek uživatele platek
#2103 platek 27. Září 2014 - 15:25
Vždyt´ to není pravda! Na Chrudim.eu to tam je. Asi nemáte opravdu nic jiného na práci než kritizovat...
Obrázek uživatele Jakub Valenta
#2104 Jakub Valenta 27. Září 2014 - 18:00
Milý platku, tato informace se na městském webu objevila az poté, jsme o tom zde napsali. Křivdíte nám a není to poprvé.
Obrázek uživatele platek
#2105 platek 27. Září 2014 - 22:06
To bude rim ze jsem nejdrive koukal na stranky města nez sem. Tak soráč :-)
Obrázek uživatele red
#2106 red 28. Září 2014 - 11:36
To nic. Třeba se příště podívej nejdřív do Chrudimských novin. Město často reaguje až po tom co zjistí, že o věci píšeme:)
Obrázek uživatele Marsed
#2107 Marsed 28. Září 2014 - 16:20
...hm...ne nadarmo se říká: ZAMEŤ SI PŘED VLATNÍM PRAHEM! Ono se občas stane, že je zde uveden článek a až posléze redakce, (potažmo třeba p. Valenta) zjistí informace, že článek není až tak pravdivý, co s úsilím sobě vlastním napsal, dalo by se říct zcestný a už se nenamáhá, aby vše uvedl na pravou míru :-) Možná by se hodila vnitroredakční cenzura??? :-) Hezký den Vám s klidnou myslí přeje čtenářka Vašich ne vždy objektivních článků :-) Pro klidné spaní celé redakci: ne všechny články jsou až tak špatné... :-)
Obrázek uživatele bublifuuck
#2109 bublifuuck 29. Září 2014 - 6:49
Chtěl bych jenom napsat, že tímto dlouhodobým hnojem jste přišli o čtenáře. Nevidím důvod dále číst něco, co jen šíří většinou jen co se nepovedlo. Uvítal bych, kdyby zde bylo více článků o tom co se daří, než to kde u které popelnice je binec, a zda starosta nemůže za moji rozvázanou tkaničku.
Obrázek uživatele koala
#2110 koala 29. Září 2014 - 7:02
No tak klid, bublifuku. Dej si pod jazyk prášek a vrať se ke svým vzpomínkách do těch krásných dob, kdy Budovatel chválil od rána do večera, dělníci a družstevníci překračovali o sto procent plány a binec u popelnic nikde nebyl.
Obrázek uživatele Corvus corax
#2111 Corvus corax 29. Září 2014 - 7:07
Sem za CHN rád. Po letech oslavnejch článečků o Superřezňovi, jenž se usměje na důchodkyni a ta mu pak po výměně plínky hodí hlas ve volbách, konečně zdravej vítr. Fakt si nemyslim, že by převažovala kritikka. Možná se jenom městskej úředník stydí pochlubit svojí prací. Venkoncem, kolikrát tady redaktůrci plakali, že na ně tisková tento, protože asi dostala befel zhora? Když se takový město stydí za svoji práci a nejspíš posílá svoje tiskovky jen lenochodům z pod Širáků, který si ani nejsou schopný vyfotit rozkopanej přechod cca kilometr od svý redakce, týdně jeden takovej lenochod vyprodukuje mas dva články, není se co divit, že hnijící vodička rozčeřená štikama z CHN děsí běličky, plotice i mechem zarostlýho sumce. Jen tak dál. Čtu vás s gustem a potěšením!
Obrázek uživatele Jokl
#2112 Jokl 29. Září 2014 - 7:23
Koukám, že bublifuk bude jeden z těch růžovejch androgynů, kteří se na nás cení z plakátovacích ploch:)
Obrázek uživatele Bleeer
#2113 Bleeer 29. Září 2014 - 7:31
Ale tak ChD i ChN mají své mouchy, leč jako demokrat pochopitelně vítám názorovou pestrost, čili i tuhle "konkurenci" mezi médii. To, že někdy dostává objektivita na frak a vítězí spíše osobní zájmy, se děje na obou frontách, to, že redaktor neuzná svojí chybu, taky. Obě média jsou naladěna trochu jinak, přátelská vůči trochu jiným lidem (ChN zpravidla chválí místostarostu Trávníčka, ChD starostu Řezníčka), ale to nechť si čtenář přebere sám, za kým je skutečně vidět kus práce a kdo je na radnici jen proto, aby byly pěkné fotky z různých ceremoniálů. Takže za mne: pokračujte, ještě je co zlepšovat! :)
Obrázek uživatele bublifuuck
#2114 bublifuuck 29. Září 2014 - 7:44
Zklamu vás :-). Nejsem kandidát, nejsem přímo Chrudimák. Nejsem z časů ,,těch lepších, dřívějších". Mám Chrudim rád, tím, že nejsem místní možná nejsem zasažen tím nepořádkem, ale možná mám pohled trochu z venku a myslím, že není třeba brečet nad rozvázanou tkaničkou. Prostě chci číst něco více pozitivního, nebudu přestupovat na CHD a ani Perspektivní Chrudimsko č něco dalšího. Takže nejvíce se mi líbil v CHN z poslední doby recept na pomazánku z bazalky :-)Kdo chce vidět špatné město, nechť ho vidí.A občané rozhodnou, kdo zasedne v čele. Chrudimská volba/stojící asi za tímto projektem to nebude. Dá se předpokládat, že hlídací pes demokracie tu bude :-) dál a dál. Škoda nekandidátky CHVolby, mohli lecos ukázat, třeba, kdyby.